Biciklizés Toszkánában . Mountain bike Toszkána . Toscana Olaszország Maremma


Biciklizés Toszkánában Olaszország
Mountain bike Toszkána Toscana Maremma

mountain bike Toszkána
Toscana Olaszország Maremma
Biciklizés


Maremma tömérdek szépsége garantálja a kerékpározás gyönyöruségét.
Itt, Alta Maremmában Toszkánában kiadós emelkedoket, száguldásra csábító lejtoket talál. Tekintse a következo túrákat javaslatnak (kb. 5 óra naponta, nehézség: könnyutol a nehézig)! Az útvonal – távol a kevés aszfaltozott úttól- bármikor tetszés szerint megváltoztatható, meghosszabítható vagy lerövidítheto.

Négy túra indul Prategianótól és szintén a szállodánál fejezodik be. Ezeken a napokon ebédidoben közös piknik van a lovasokkal és a kirándulókkal. Ha délután már nincs kedve kerékpározni, a visszaútra használhatja a piknikbuszt.

Jöhet saját kerékpárjával, vagy kölcsön veheti egyik hegyikerékpárunkat! A kisebb javításokhoz a segítség, a mosóhely és a kerékpártároló magától értetodik.

MONTE DI PRATA: : hosszabb bemelegíto szakasz és rövid emelkedo után fantasztikus a kilátás az egész Maremmára – egész Korzikáig tart a jól megérdemelt fizetség. Távolság: 30 km. Szintkülönbség: 600 méter.

ANQUA: körbekerékpározza az impozáns anquai földbirtokot, Galleraie etruszk fürdoit és a festoi Travele falut. A maremmai vadon átmenetét a szenéziai dombvidékbe közvetlenül érezheti a kerekek alatt. Távolság: 49 km. Szintkülönbség: 900 méter.

CORNATE: egy délelott két hegycsúcsot mászik meg: Ritrovoli-t és Le Cornate-t. Álomszép kilátás, meredek leereszkedés és a piknik a gerfalco-i régi ezüstbányánál a fénypontjai ennek a túrának. Távolság: 35 km. Szintkülönbség: 1050 méter.

NATURAL PARK BANDITE DI SCARLINO: a mediterrán Macchia-án keresztülvezeto végtelennek tuno úthálózat a meredek sziklás part mentén magányos homokos strandokhoz vezet minket. Tovább kerékpározni, vagy inkább pihenés a tenger mellett.... – Ön dönti el. A távolság és szintkülönbség tetszés szerint.

CHIUSDINO: keskeny erdei út vezet a középkori falu, Chiusdino közepén lévo „Nachtank”-bárhoz, ami magyarul „Utántölto”-t jelent. A völgymenet után felfrissülhet a Merse folyónál, erot gyujthet az emelkedohöz vissza Montieri-be. Távolság: 35 km., szintkülönbség: 650 méter.

Hotel Tuscany Toscana - vissza a fooldalra

Szívesen tudna meg többet vakációról Maremma körzetben Toscanában Olaszországban vagy szeretne szobát foglalni szállodánkban? Kérjük írjon nekünk (info@prategiano) vagy hívjon fel minket (0039 0566 997700)! Szívesen segítünk Önnek.


Toszkána szálloda hotel szálloda hotel Toszkána szállodak szállás szállodak szállás Toscana falusi turizmus falusi turizmus Toscana lovaglás lovaglást lovaglás lovaglást Olaszország túralovaglás lóháton túralovaglás lóháton Olaszország hegyi kerékpározás kirándulás hegyi kerékpározás kirándulás Toszkánában kerékpár túrák kirándulni kerékpár túrák kirándulni Toszkánában szabadság vakáció szabadság vakációHotel
***

pozíció: között Siena (50km) und a tenger (45km)

Szalloda
HOMEPAGE

Gyönyörü
Toszkána

Szállás

Lovaglás

Turalovaglás

Biciklizés

Kerékpározás

Maremma
Toszkána

Es árak

Fénykép szállás

Fénykép lovaglás

Fénykép környezet

Újságkiadás


Hotel Prategiano
Maremma Toszkána
0039 0566 997700
I-58026 Montieri
Tuscany, Italy

info@prategiano.com