Szálloda
Vendégház Toszkána Hotel Toscana . Hotel Toszkana . Szalloda Maremma . Vendégház Toszkánában hotel Toszkánában

   

   

Switch to our new website hotelprategiano.it with the latest fotos !


Hotel Toscana – PRATEGIANO Vendégház
Maremma Toszkáná

Maremma Toscana Fedezze fel Toszkána Maremma vidékének vad szépségét , az „agriturizmus” hangulatát egy vidéki szállodában, és a pihenteto, vagy aktiv nyaralás számtalan lehetoségét.

Kikapcsolódás a medence melletti teraszon: élvezze a szálloda kertjébol nyiló csodálatos kilátást, vagy a medence környékének nyugalmát. A homérséklet még a nyári hónapok melegében is kellemes, de frissitoleg hat egy kiadós fürdozés is a medencében.

Hidromasszázs a melegvízu kis medencében: a meleg víz lehetové teszi a szabadtéri fürdozést még a leginkább huvös hónapokban is, és garantálja a tökéletes kikapcsolódást egy eseményekben gazdag nap után.

Kirándulások és piknik: a lovasok, a biciklisták és a trekking kedveloi csaknem minden nap összegyulnek, hogy együtt költsék el piknik ebédjüket. Komplett meleg ebéd és jó társaság várja Önt a természet ölén, a kultúrális örökségek közelében.

Olasz konyha toszkán-, és Maremma vidéki specialitásokkal: esténként éttermünk kétféle menüje között választhat, melyek egyike vegetarianus. Néhány helyi specialitás alapját a vadhús, a gombák és a gesztenye képezi.

Séta Montieri középkori városkában: a kisváros a szállodától mindössze egy kilométer távolságra található. Montieri a középkorban ezüst-, és rézbányáiról volt híres, e bányák többségét azonban már évszázadokkal ezelott bezárták. Napjainkban az elmúlt idok nyugodt hangulatát élvezheti.

Kultúrális kirándulások: Siena (50 km) és Massa Marittima (22 km) könnyuszerrel megközelítheto távolsági autóbusszal. Más történelmi városok – Volterra (60 km), San Gimignano (55 km), Follonica (45 km), Firenze (90 km), Castiglione della Pescaia (55 km) – felkereséséhez gépkocsi szükséges.

Kirándulás az „Ércmezok történelmi parkjában”: e parkban – melyet Montieri, Roccastrada, Follonica, Scarlino, Gavorrano és Massa Marittima önkormányzata tart fenn és kezel – megismerkedhet a környék bányászati múltjának teljes történelmével.

Egy nap a tengerparton: Follonica homokkal borított strandjai mindössze 45 km távolságra találhatók. Az öböl déli részén helyezkedik el a „Scarlinoi nemzeti park” buja növényzetével, az itt-ott feltüno sziklákkal, valamint itt van Toszkána egyik legszebb strandja, a „Cala Violina”.

Lovagló leckék kezdok számára: célunk, hogy biztossan érezze magát a nyeregben és élvezze a lovaglást. Igen hamar meg fog bízni lovainkban, és elindul az elso sétalovaglásra. Rendkívüli élményben lesz része egy csodálatos táj közepén.

Lovas túrák tapasztalt lovasok számára: túráink (félnapos, egynapos, egyhetes) útvonala a környék legszebb tájain keresztül vezet. Nyeregbol nézve a táj varázsa még intenzivebb.

Trekking: a szállodát rengeteg , jelzéssel jól ellátott ösvény veszi körül. Felfedezheti Toszkána muutaktól és városoktól távoli, érintetlen tájait. A „Poggio di Montieri” emelkedo (1000 méter a tenger szintje felett) közvetlenül a szálloda mellett kezdodik. Még rövid kirándulásokat téve is eljut azokra a pontokra, ahonnan a legszebb kilátás nyílik a környezo tájra.

Trekking vezeto kiséretében: májusban, júniusban és szeptemberben négy, vezeto által kisért trekkingre invitáljuk vendégeinket. A szakképzett vezeto segítségével csodálatos és igen érdekes felfedezések tehetok.

Kirándulások mountain bike-kal: igen hamar felfedezi, hogy Toszkána vidékén nem csak szelid lankák vannak, hanem komoly megterhelés jelento utak is. Akik távol kívánnak maradni az ismert, és zsúfolt útvonalaktól élvezetik mindazon lehetoségeket, melyeket e környék nyújt.

Kirándulás biciklivel: a forgalomtól távoli csendes, és csodálatos kilátást nyujtó utacskák ideálisak a biciklisták számára. Néhány lelkesíto út után izmai megerosödnek.

A gesztenye és a gombák szezonja: a környék gesztenyései és tölgyesei tele vannak gombával. A gombászat szerelmesei gyorsan megtölthetik kosaraikat. Lépésrol lépésre rengeteg gesztenye is található.


Bovebb tájékoztatást kíván, vagy szobát szeretne foglalni szállodánkban? Kérjük irjon nekünk (info@prategiano.it), vagy telefonáljon (00-39-0566 997700). Örömünkre fog szolgálni, hogy segíthetünk.


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toszkána
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Tuscany, Italy

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com
   

Skype:
My status

english italian german spanish french dutch
chinese japanese russian polish czech hungarian