Hegyi kerékpározás Toszkánában . Kirándulás Toszkána Olaszország . Toscana Maremma


Hegyi kerékpározás Toszkánában Olaszország
Kirándulás Toszkána Toscana Maremma

Kirándulás Toszkánában Toszkána
Toscana Olaszország Maremma
Toszkána

Az öreg Maremma – ideális kirándulni és kerékpározni. Kirándulások és gyalogos túrák
Kirándulás és kerékpározás

Hotel Prategiano közelebbi és távolabbi környéke kiránduló és kerékpározó paradicsom. Útleirásokkal és túrajavaslatokkal ellátott térképeinkkel könnyu egyéni és csoportos kirándulásokat is lebonyolítani.

A kiránduló A kiránduló utak nagyon jól vannak jelezve. Kívánságra egyik vezetonk megmutatja Önnek Maremma, Toscana rejtett szépségeit is. utak különösen azoknak ideálisak, akiknek a partnerei lovagolnak vagy kerékpároznak, de ok maguk nem. Miközben partnere nyeregben ismeri meg Toscanát, Ön gyalog fedezheti fel a környéket. Választhat akár olyan utat is, ami majdnem mindig lefelé vezet. Délben mindnyájan találkozunk a szabadban a pikniknél. A visszautat kényelmesen kisbuszunkkal teszi meg.

Ha más vendégekkel közösen szeretne kirándulni, szívesen megmutatjuk Önöknek kisbuszunkkal kívánság szerint pl. Marsiliana-t , a Mezogazdasági Minisztérium farmját, ahol a Maremma-lovakat tenyésztik, vagy a környék más nevezetességeit.

A nyári hónapokban kipróbálhatja egyensúlyérzékét egy kenuban a Lago dell Accesa tóban, ahol fürdésre is lehetosége van.


Hotel Tuscany Toscana - vissza a fooldalra

Szívesen tudna meg többet vakációról Maremma körzetben Toscanában Olaszországban vagy szeretne szobát foglalni szállodánkban? Kérjük írjon nekünk (info@prategiano) vagy hívjon fel minket (0039 0566 997700)! Szívesen segítünk Önnek.


Toscana szálloda hotel szálloda hotel Toscana szállodak szállás szállodak szállás Olaszország falusi turizmus falusi turizmus Olaszország lovaglás lovaglást lovaglás lovaglást Toszkánában túralovaglás lóháton túralovaglás lóháton Toszkánában biciklizés mountain bike biciklizés mountain bike Toszkána kerékpár túrák kirándulni kerékpár túrák kirándulni Toszkána szabadság vakáció szabadság vakációHotel
***

Italien

pozíció: között Siena (50km) und a tenger (45km)

Szalloda
HOMEPAGE

Gyönyörü
Toszkána

Szállás

Lovaglás

Turalovaglás

Biciklizés

Kerékpározás

Maremma
Toszkána

Es árak

Fénykép szállás

Fénykép lovaglás

Fénykép környezet

Újságkiadás


Hotel Prategiano
Maremma Toszkána
0039 0566 997700
I-58026 Montieri
Tuscany, Italy

info@prategiano.com