Lovaglás Toszkána . Lovaglást Toszkánában . Toscana Olaszország Maremma


Lovaglás Toszkánában Olaszország
Lovaglást Toszkána Toscana Maremma

Lovaglás Toszkána Toscana
Lovaglást Toszkánában Olaszország Maremma

Lovaglás Toscanában

  • Kedvezményes hét kezdo lovaglóknak
  • Csillagtúrák tapasztalt lovaglóknak, akik más iránt is érdeklodnek
  • Kirándulás gyakorlott lovaglóknak, akik szeretnének egy hetet lóháton utazni.
  • Hegyikerékpár-túrák jó kondícióban lévo rajongóknak
  • Kerékpártúrák, gyalogtúrák és kirándulások mindenki számára

Kedvezmányes hét – lovaglóvakáció

Ha Ön még nem biztos benne, hogy az igazi földi boldogság egy ló hátán található, akkor próbálja ki! Szakember segítségével már 10 lovaglóóra után elsajátíthatja a túralovaglás legfontosabb szabályait. Ha egy lovardában már begyakorolta a helyes egyensúlyozást a nyeregben és ezzel megszerezte a szükséges biztonságot, megtörténhet az elso kilovaglás. Lovaink nyugodt, kiegyensúlyozott magatartása gyorsan bizalmat fog Önben kelteni. A lovasiskola és a lóháton történo kirándulások kombinációja személyre szabottan van összeállítva. Az Ön oktatója minden este megbeszéli Önnel a másnapi programot.

 

Csillagtúrák és kirándulás gyakorlott lovaglóknak Fedezze fel Toscana szépségét könnyu lépésu, kitartó lovaink hátán! A szabadság azt jelenti Önnek, hogy egy fél napot vagy egy egész napot nyeregben tölt? Öné a választás...

A csillagtúrák olyan helyekre vezetnek, amelyek félnapi lovaglásra vannak Rifugio Prategianótól. Ha egynapos lovaglás mellett dönt (4-5 óra nyeregben), csak este tér vissza lovával az istállóba. Ha kb. kétórás, félnapos lovaglás elég Önnek, akkor délben, a zöldben elfogyasztott piknik után cserélje fel a nyerget a szálloda kisbuszának ülésével és fuvaroztassa vissza magát a hotelba. A lovát hagyja ott egy másik lovasnak, aki félnapos délutáni lovaglás mellett döntött.

Mindkét ötnapos kirándulás messzi kirándulóhelyekre vezeti Önt. Nem úgy, mint a csillagtúránál, a lovak a mindenkori napi célban éjszakáznak, miközben Önt minden nap visszaviszik, és élvezheti a Rifugio Prategiano megszokott nyugalmát. Kérjük, szabadsága tervezésénél vegye figyelembe menetrendünket. Ha a szabadsága idején nincs kirándulás, akkor vasárnaptól péntekig különbözo csillagkirándulások állnak rendelkezésére. Lovaglóhetünket egy lovaglásmentes nap elozi meg. Ezen a napon szabadon tervezhet, részt vehet közös kiránduláson, vagy a helyszínen ráadás lovaglónapot foglalhat.


Csillagtúrák – túralovaglások

LAGONI: A föld belsejébol sziszegve elotöro termálforrások és forró kéngozök jellemzik a Cecina völgyet. Lovaink megszokták már a fújtató gejzíreket, így lóhátról nyugodtan tanulmányozhatja, hogyan hasznosítják a geotermikus energiát.

MINES OF GERFALCO: Az ásatásokhoz és a néhai bányásztelepüléshez vezeto vad, romantikus ösvény az etruszkok idejébe vezeti Önt. Délután végiglovagolunk Gerfalco középkori útjain, majd egy különös sziklás tájon haladva a toscanai vidék egyedülálló sokszínuségében gyönyörködhetünk.

GALLERAIE: A Cecina forrásától a folyó mentén lovagolva eljutunk a Galleraie Termálszállóhoz, ahol megnézzük az etruszkok fürdojének antik romjait. Délután egy pillantást vethet Grosseto és Siena látszólag végtelen vidékére.

PRATA: Régi kereskedelmi ösvény és vadcsapás vezet keresztül az osi erdon. Az ember gyakran találkozik ezen a vadban gazdag vidéken rókával, szarvassal, vaddisznóval vagy sünnel. A Poggio di Prata-ról mesebeli kilátás nyílik a tengerre és Elba szigetére. A római kori bányászfalu, Prata közelében többfogásos piknik várja Önt.

BOCCHEGGIANO: A régi bányákhoz lovagolunk. Korábban itt elsosorban piritet bányásztak. A számtalan elhagyott bánya a környék néhai jólétére, valamint a mai napig tartó elvándorlásra utal.

CHIUSDINO: A „vad” Maremmából a Toscana képét összetéveszthetetlenül meghatározó szenéziai dombvidék egyedülálló mezogazdaságához vezeti Önt ez az egynapos kirándulás. A festoi, középkori Chiusdino-ban való barangolás közben gyönyörködhet a kilátásban a Merse folyó völgyére.

RIVER MERSE: Elvadult gyümölcsfák és elhagyott parasztházak hívogatják Önt – évszaktól függoen – egy kis gyümölcs-csemegézésre. A Merse kristálytiszta vizén átlovagolva tapasztalja, hogy a természet hogyan hódította vissza évtizedek alatt a korábban megmuvelt területet. Meleg napokon a folyó vizében a fürdés lovasnak és lónak is a hét csúcspontját jelenti. Piknik után lehetosége van megtekinteni San Galgano kolostorának romjait. Átérezheti a leírhatatlan misztikus atmoszférát, ami a gótikus templomot még ma is körülveszi, és Toscana egyik érdekes kirándulóhelyévé teszi.Hotel Tuscany Toscana - vissza a fooldalra

Szívesen tudna meg többet vakációról Maremma körzetben Toscanában Olaszországban vagy szeretne szobát foglalni szállodánkban? Kérjük írjon nekünk (info@prategiano) vagy hívjon fel minket (0039 0566 997700)! Szívesen segítünk Önnek.

Toszkánában szálloda hotel szálloda hotel Toszkánában szállodak szállás szállodak szállás Maremma falusi turizmus falusi turizmus Maremma túralovaglás lóháton túralovaglás lóháton Toszkána biciklizés mountain bike biciklizés mountain bike Toszkána hegyi kerékpározás kirándulás hegyi kerékpározás kirándulás Toszkánában kerékpár túrák kirándulni kerékpár túrák kirándulni Toszkánában szabadság vakáció szabadság vakációHotel
***

pozíció: között Siena (50km) und a tenger (45km)

Szalloda
HOMEPAGE

Gyönyörü
Toszkána

Szállás

Lovaglás

Turalovaglás

Biciklizés

Kerékpározás

Maremma
Toszkána

Es árak

Fénykép szállás

Fénykép lovaglás

Fénykép környezet

Újságkiadás


Hotel Prategiano
Maremma Toszkána
0039 0566 997700
I-58026 Montieri
Tuscany, Italy

info@prategiano.com