Szállodak Toszkánaban
szállás Toscana Szállodak Toszkána - Szállás Toscana - Toszkánában Maremma Toszkána Maremma

   

Switch to our new website hotelprategiano.it with the latest fotos !


Szállodak Toszkánában
Szállás a Hotel PRATEGIANO Maremma Toscana

ELBUVÖLO TOSZKÁNA!

Az egykori nyugtalan Etruria vidéke ma békés toszkán maremmai táj. Régmúlt idok pompáját idézi néhány kisebb település, városrész, kastély, ahonnan a jelen kor életét élvezo emberek lépnek elo. A déli harangszóra pedig mindenki siet, hogy megízlelje a hamisítatlan toszkán konyha fogásait.

Fedezze fel gyalogosan, biciklivel, vagy akár lóháton a bevehetetlen várakat, csendes plébániatemplomokat, a vadregényes mediterrán tájat, a virágokkal teli mezoket, a tenger közelségét, a patakok áttetszo, friss édes vizét. Az éghajlat félig hegyvidéki a tenger felol érkezo gyakori frissíto légáramlatokkal. Aktívnak és felfrissültnek érezheti magát ebben a környezetben.

A múlt oly sok varázsa közepette könnyen felejtodik a jelen, és felfedezi, hogy a Prategiano szálloda olyan vidéki kényelmes szálláshely, ahol hasonló érdeklodésu vendégek találkoznak és könnyuszerrel barátokká válnak. A természet közepén elköltött piknik és a szálló családias hangulata érzékelhetové teszi Toszkána Maremma vidékének igazi légkörét. Ide mindenki vendégként érkezik és barátként távozik.

Nem véletlen a Prategiano Vendégház elnevezés, mely világosan utal a mítikus kétarcú istenre, Giano-ra, a jövobe nézo, de a múltra nagyon nagy figyelemmel tekinto idolra. Igen nagy élményt ad esténként a kandalló elott, vagy a csillagos ég alatt beszámolni egymásnak a nap eseményeirol, vagy elmélkedni az életrol, de még a hallgatás is sokatmondó a lenyugvó nap sugarainál.

Hotel Toscana - HOME


Bovebb tájékoztatást kíván, vagy szobát szeretne foglalni szállodánkban? Kérjük irjon nekünk (info@prategiano.it), vagy telefonáljon (00-39-0566 997700). Örömünkre fog szolgálni, hogy segíthetünk.


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toszkána
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Tuscany, Italy

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com

english italian german spanish french dutch
chinese japanese russian polish czech hungarian