Kerékpár túrák Toszkánában . Kirándulni Toszkána . Toscana Olaszország Maremma


Kerékpár túrák Toszkánában Olaszország
Kirándulni Toszkána Toscana Maremma

Kirándulni Toszkána
Toscana Olaszország Maremma

Alta Maremma Toscana - a legosibb és legérintetlenebb része Toszkánának:

  • központi helyzete miatt ideális kiindulópontja a tengerhez való kirándulásoknak, különbözo látnivalók megtekintéséhez.
  • Kellemes klíma 750 m tengerszint feletti magasságon.
  • Ismeretlen, középkori falvak és híres látványosságok, érintetlen természet, amerre csak a szem ellát.
  • Különbözo természeti övezetek találkozása.

A Rifugio Prategiano
750 méterre a tengerszint felett, a Poggio von Montieri domboldalában fekszik, néhány percnyi gyaloglásra a hasonló nevu falutól.

Ennek a magasabb fekvésnek köszönhetoen a forró nyári hónapokban is kellemes, üdíto klímája van. Innen kitekinthet Alta Maremma végtelennek tuno, érintetlen dombos tájaira. Olyan természet, amelynek változatos állat- és növényvilága megragadja Önt. Itt megtalálhatók a legkülönbözobb tájak: suru szelídgesztenye- és tölgyerdok, a tipikus Toscana-i tájat jellemzo olívaligetek, szolohegyek, mandulafenyok és ciprusok, de a mediterrán Macchia örökzöld növényvilága is.

A középkori Montieri környéke nem csak a természetbarátok oázisa. Ha Ön a kultúra és a történelem iránt is érdeklodik, élménygazdag kirándulások ideális kiindulópontja Toscana legszebb látnivalóihoz. Három Toscana-i tartomány között való egyedülálló fekvése miatt nincsenek messze olyan híres helyek, mint Firenze, Volterra, Pisa, Massa Marittima, San Gimignano vagy Siena. Különösen megkapó a közvetlen közelben található számtalan kis középkori falu, ahová csak kevés turista téved.

Ha végül elfárad az egésznapos barangolásban a romantikus templomok, apátságok, régi nemesi kúriák, ókori ásatások és múzeumok között, a Follonica természeti park magányos homokos strandjai üdíto változatosságot jelentenek.
hotels farms accomodations


Hotel Tuscany Toscana - vissza a fooldalra

Szívesen tudna meg többet vakációról Maremma körzetben Toscanában Olaszországban vagy szeretne szobát foglalni szállodánkban? Kérjük írjon nekünk (info@prategiano) vagy hívjon fel minket (0039 0566 997700)! Szívesen segítünk Önnek.


Olaszország szálloda hotel szálloda hotel Olaszország szállodak szállás szállodak szállás Toszkánában falusi turizmus falusi turizmus Toszkánában lovaglás lovaglást lovaglás lovaglást Toscana túralovaglás lóháton túralovaglás lóháton Toscana biciklizés mountain bike biciklizés mountain bike Toszkána hegyi kerékpározás kirándulás hegyi kerékpározás kirándulás Toszkána szabadság vakáció szabadság vakációHotel
***

pozíció: között Siena (50km) und a tenger (45km)

Szalloda
HOMEPAGE

Gyönyörü
Toszkána

Szállás

Lovaglás

Turalovaglás

Biciklizés

Kerékpározás

Maremma
Toszkána

Es árak

Fénykép szállás

Fénykép lovaglás

Fénykép környezet

Újságkiadás


Hotel Prategiano
Maremma Toszkána
0039 0566 997700
I-58026 Montieri
Tuscany, Italy

info@prategiano.com