Túralovaglás Toszkána Toscana . Lóháton Toszkánában . Olaszország Maremma


Túralovaglás Toszkánában Olaszország
Lóháton Toszkána Toscana Maremma

Toscana Lóháton Toszkánában></TD>
					<TD WIDTH=
Olaszország Maremma

Lóháton Toszkánában

  • Kedvezményes hét kezdo lovaglóknak
  • Csillagtúrák tapasztalt lovaglóknak, akik más iránt is érdeklodnek
  • Kirándulás gyakorlott lovaglóknak, akik szeretnének egy hetet lóháton utazni.
  • Hegyikerékpár-túrák jó kondícióban lévo rajongóknak
  • Kerékpártúrák, gyalogtúrák és kirándulások mindenki számára

Maremma-kirándulás "Maremma-Trail"

Vasárnap: Azért, hogy a lovát és a helyi viszonyokat megismerje, az elso napi program egy könnyu, de érdekes kirándulás a római termálfürdohöz a Cecin völgyében.

Hétfo: óriási öreg fák és suru bozót jellemzik az osi erdoséget Gerfalco felé.A piknikezo helyrol élvezheti a gyönyöru kilátást a tengerre. Különösen szép a kövesút, amin Frosini várromjáihoz érünk. Estefelé érünk Anqua-hoz, a pazar reneszánsz birtokhoz. Lovaink a gazdag, szenéziai nemesi család legeloin töltik az éjszakát.

Kedd: Tuesday: ma Anquából indulva fedezzük fel a Lagoni környéki meleg forrásokat. A táj kevésbé vad, barátságosabb, megszelídült az ezen a tájon évszázadok óta nagy jelentoségu földmuveléstol. – Toscana, ahogy a képeskönyvben van. Lovainkat ezúttal Frosini falu közelében hagyjuk.

Szerda: Nem messze Frosinitól található Toscana egyik legismertebb kulturális emléke, a San Galgano-i kolostor romja. Mielott azonban megnéznénk a középkori templomépítés mondákkal övezett történelmi falmaradványait, elcsábít minket a féktelen vágtázás a széles mezon. Délután az egyik néhai legfontosabb kereskedelmi út, az Antica Strada della Maremma mentén érünk a Luriano kastélyhoz, ahol lovaink két éjszakát és egy jól megérdemelt pihenonapot töltenek el.

Csütörtök: élvezze a nyugalmat, vagy fedezze fel a környéket saját kedvére. Szívesen megszervezünk Önnek egy kirándulást Massa Mrittimába, Sienába vagy a tengerhez.

Péntek: reggel a Luriano kastély pompás uradalmától – ahol lovaink éjszakáztak –, a Merse folyó romantikus ligeteihez érünk. Megfigyelheti, hogy a folyó habzó vizében hogyan menekülnek a pisztrángok a lovak patkói elott. Még egyszer gyönyörködhet a maremmai dombok lágy szépségében, majd egy meredek kapaszkodó után lovaink hátán visszatérünk Rifugio Prategiano-ba.


Trail to the Sea

Vasárnap:: a part felé menet ezen a napon kalandos lovaglás vár Önre a suru osi Macchiá-n keresztül. A maremmai állat- és növényvilág változatosságától mámorosan érünk el késo délután egy tipikus maremmai parasztházba.

Hétfo:: Toscana jellemzo mezogazdasági vidékén lovagolunk keresztül, hatalmas birtokok, olívaligetek és szolohegyek mellett. Álomszép kilátás és magányos messzeségek a fénypontjai ennek a túrának. Öreg kereskedelmi ösvényen – ami paratölgyek és bozót között vezet – érünk partközelbe.

Kedd:: galopp a fehér homokstrandon, felfrissíto fürdo a hullámokban – ezen a napon közvetlenül érzékeli a TENGER-t. Mediterrán növényvilág, meredek sziklapartok és romantikus homokos öblök, amerre csak a szem ellát. A Follonica közeli idilli természeti parkban elfogyasztott piknik után lóval, vagy anélkül átadhatja magát teljesen a strandolásnak.

Szerda:: a lovaknak pihenonap, Önnek pedig lehetosége van egész nap szabadon tenni, ami jólesik. Más vendégekkel megbeszélve tervezhetünk esetleg egy közös kirándulást.

Csütörtök:: ez után a felüdülést hozó tengerparti nap után keresztülvág a visszaút a Massa Marittima síkságán. Ügetés a szürkén-zölden csillogó olívaligetek mentén, galopp a látszólag végtelen ciprusfasoron keresztül: Toscana szépségeit sohasem fogja elfelejteni.

Péntek:: megerolteto emelkedo után egy utolsó pillantás a tengerre, és nemsokára élvezzük a szelídgesztenye erdok huvösségét a visszaúton Rifugio Prategiano felé.A lovakról

20 lovunk között mindenki megtalálja a neki és lovaglótudásának megfelelo, kis és nagy növésu, zömök és izmos, játékos fiatal vagy tapasztalt lovat. Egyben mind egyeznek: kiegyensúlyozott karakter, lépésbiztonság és jó kondíció. A régen egyedüli tenyésztési feltétel: „a túlélés” a korabeli kemény maremmai környezeti feltételek között ellenálló, melegvéru, és ideális túralovat hozott létre.

Nálunk még ma is a fajtára jellemzo módon, egész évben a szabadban, óriási legelokön tartjuk a lovakat. Eros barátságok, de uralmi veszekedések is jellemzik lovaink életét. A ménes biztonságában nyugodt, eros karakterük alakul ki. Nagyon sok tapasztalattal reagálnak a nehéz terepviszonyokra is. Ezért mi angol univerzális-, vagy túranyeregben, hosszú gyeplon lovaglunk.


Hotel Toscana Tuscany - vissza a fooldalra

Szívesen tudna meg többet vakációról Maremma körzetben Toscanában Olaszországban vagy szeretne szobát foglalni szállodánkban? Kérjük írjon nekünk (info@prategiano) vagy hívjon fel minket (0039 0566 997700)! Szívesen segítünk Önnek.


Maremma szálloda hotel szálloda hotel Maremma szállodak szállás szállodak szállás Toszkána falusi turizmus falusi turizmus Toszkána lovaglás lovaglást lovaglás lovaglást Toscana biciklizés mountain bike biciklizés mountain bike Toscana hegyi kerékpározás kirándulás hegyi kerékpározás kirándulás Olaszország kerékpár túrák kirándulni kerékpár túrák kirándulni Olaszország szabadság vakáció szabadság vakációHotel
***

pozíció: között Siena (50km) und a tenger (45km)

Szalloda
HOMEPAGE

Gyönyörü
Toszkána

Szállás

Lovaglás

Turalovaglás

Biciklizés

Kerékpározás

Maremma
Toszkána

Es árak

Fénykép szállás

Fénykép lovaglás

Fénykép környezet

Újságkiadás


Hotel Prategiano
Maremma Toszkána
0039 0566 997700
I-58026 Montieri
Tuscany, Italy

info@prategiano.com