hotel Toscane
Maremma Hotel Toscane presenteert vakanties in Maremma Toscana

   

Schakel over naar onze nieuwe Hotel Toscane Prategiano met de nieuwste fotos!


Hotel Toscane Maremma
Hotel Rifugio Prategiano

Ontdek de ruige schoonheid van Maremma Toscane, onze hotel bied u fantastische uitzichten en verschillenden mogelijkheden voor een relax en actieve vakantie:

Zonnen op het terras bij het zwembad: Geniet van het mooie uitzicht van de tuin voor het hotel of van de rust rond het zwembad. De temperaturen zijn aangenaam ook gedurende de zomermaanden. Uiteraard kan u een verkoeling in het zwembad zoeken.

Massage in de verwarmde Jacuzzi: Het warme water geeft u de kans om ook tijdens de koelere maanden een buitenbad te nemen en geeft u gegarandeerd rust na een actieve dag.

Picknick excursies: Bijna elke dag ontmoeten fietsers, wandelaars en mensen te paard elkaar voor een picknick. Een volledige warme maaltijd geserveerd en de sociale samenkomst bij een natuur of cultuur rijke plaats.

Wandeling naar het dorpje Montieri: Het kleine dorpje 1 km van het hotel vandaan. Met dank aan de zilver en koper mijnen in de middeleeuwen is Montieri bekend geworden. Maar de meeste mijnen zijn eeuwen geleden al gesloten. Nu kan u genieten van de stille sfeer van het verleden.

De Italiaanse keuken met Toscaanse en Marremma specialiteiten: In de avond kan u kiezen in ons restaurant tussen twee menu’s, waarvan 1 vegetarisch is. De “vruchten” van het bos zoals wild zwijn, paddestoelen en kastanje karakteriseren de specialiteiten van de lokale maaltijden.

Cultuur excursies: Siena (50 km) en Massa Maritima (22 km) kunnen makkelijk bereikt worden per bus. Overige excursies zijn makkelijker met privé auto: Volterra (60 km), San Gimigniano (55 km), Follonica (45 km), Florence (90 km), Castiglione della Pescaia (55 km)

Excursies in het “Parco Tecnologico Archeologico delle Colline Metallifere”: Dit technologische thema park geeft beeld over de gemeentes communities Montieri, Roccastrada, Follonica, Scarlino, Gavorrano en Massa Marittima en bied verschillende kijken op het verleden van mijnen in deze regio.

Een dag aan het strand: De zand stranden van Follonica zijn maar 45 km ver. In het zuiden van de baai vind u een beschermt gebied “Parco Nazionale di Scarlino” met zijn dikke vegetatie, rotsen en één van de mooiste stranden van Toscane: “Cala Vionina”

Wandelen: Het hotel in Toscane ligt in het midden van uitgebreide, goed aangegeven netwerk van paden. U ontdekt daar een onaangeraakt deel van Toscane ver weg van straten en steden. De beklimming naar “Poggio di Montieri” begint direct vanaf het hotel. Ook met korte wandelingen zult u bij prachtige uitzichtpunten terecht komen.

Excursies met gids: Van Mei tot September, wij bieden u excursies met gids één of twee keer per week. Met de hulp van een ervaren gids ontdekt u interessante en mooi dingen, welke uw misschien niet opgemerkt had.

Paardrijd lessen voor beginnende ruiters: Ons doel is om u verzekerd in het zadel met veel plezier te laten rijden. U zult onze paarden snel vertrouwen en uw zult u wagen aan uw eerste tocht. Ongetwijfeld een fantastische ervaring in een unieke natuur.

Tochten voor ervaren ruiters: Onze halve dag, hele dag en weektochten leiden u naar de mooiste plekken in de regio. Op de paardenrug zal de natuur als een speciale intensieve ervaring beleeft worden.

Mountain Bike tochten: U zal snel merken dat Toscane niet alleen heuvels bied, maar ook serieuze en moeilijke tochten. Mountain bikers die houden van het vermijden van de drukke en bekende paden, zullen de mogelijkheden in de tochten in deze regio zeer waarderen.

Fiets tochten: De smalle paden waar u weinig verkeer zult tegen komen zijn ideaal voor het fietsen. Verschillende veeleisende tochten zullen u spieren trainen.

Tijd voor kastanje en paddestoelen: De omliggende kastanje- en eikenbomen bossen zijn rijk met paddestoelen. In de herfst vullen de experts hun manden snel. U zult veel kastanjes vinden in het bos.


Wilt u meer informatie of wilt u een kamer boeken in ons hotel? Schrijft u dan alstublieft (info@prategiano.com) of bel ons (0039 0566 997700). Wij helpen u graag.


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscane, Italië

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 skype: prategiano  info@prategiano.com