quad Italië
ATV Toscane Quad Toscane presenteert routes met atv in Maremma Italië Siena. Maremma Siena

   

Schakel over naar onze nieuwe Hotel Toscane Prategiano website met de nieuwste fotos!


Routes met quad in Toscane Italië
Excursies Tochten in atv in Maremma dichtbij Siena

Voor vele jaren werken wij in coöperatie met een sport vereniging gevestigd in Montieri: “75a Avventura.”

Toevoeging aan boogschieten, kajakken, grotten en mijn speurtochten, hoge touwen traject enz. Simone en zijn team bieden u de opwindende ervaring: Quad excursies.

Quads, ook bekend al ATV (All Terain Vehicle), zijn kort geleden pas een realiteit geworden in ons land, echter de passie voor deze sport is snel rijzende. De quads zijn automatisch, met een motor van 330cc en plek voor 2 personen. Deze machines zijn gebouwd voor alle type van terrein en zijn ook comfortabel en stil. Een tocht met quads in Toscane is altijd een levendige ervaring. Trouwens, de constante aanwezigheid van u gids met de geschikte voertuigen en middelen en de assistentie hulp garanties, ook voor de mensen met geen ervaring, het leren van de basistechniek van het besturen van de quad voor elke situatie.

De comfortabele bestuurders positie en de automatische schakeling maakt het u mogelijk u beter te concentreren op het sturen en de acceleratie (gebruikt via uw rechter duim) de fundamentele elementen van het rijden: u stuurt met een rotatie het stuur met wat assistentie van het gas.

Na een korte praktijk oefening, zal u tot inzicht komen dat het verplaatsen van uw gewicht bruikbaar kan zijn en is vergelijkbaar bij een voertuig op twee wielen, echter in de realiteit is het alsof u een kleine auto bestuurd en geen vreemde motor.

De krachtige motor en de aanzienlijke afstand tot de grond biedt passagiers om de eisen te accepteren om offroad te gaan met zekere zelfbewustheid. Probeer het! Hier is de kaart van onze tochten:


QUAD of ATV ?: De officiële titel is “A.T.V” (All Terrain Vehicle), de moegelijkheid tot het rijden over alle type ondergronden, maar ze zijn meer “Quads,” een groepstaal voor het volledige woord “quadricycle.” Aannemelijk ligt er een relatie tussen de motor, in de realiteit is boven alles een ‘mini off-road’ en ze zijn te vinden in alle types en stijlen. Rijbewijs is verplicht.


Prijzen voor de tochten met gids:

  • Hele dag tocht (4 - 5 uur exclusief picknick): Euro 120 / quad voor 1 persoon, Euro 145/ quad voor twee personen
  • Halve day tocht (2 - 2,5 uur): Euro 75 / quad voor 1 persoon, Euro 95/ quad voor 2 personenWilt u meer informatie of wilt u een kamer boeken in ons hotel? Schrijft u dan alstublieft (info@prategiano.com) of bel ons (0039 0566 997700). Wij helpen u graag.

Hotel Toscana - terug naar beginpagina


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscane, Italië

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 skype: prategiano  info@prategiano.com