hotels Toscane
accommodaties Hotels Toscane presenteert accommodaties in Maremma Toscana. Maremma

   

Schakel over naar onze nieuwe Hotel Toscane Prategiano website met de nieuwste fotos!


Hotels Maremma Toscane
Accommodaties Hotel Prategiano

Wonderbaarlijk Toscane!

Ontdek het platteland van Maremma Toscane - op de paardenrug, per fiets of te voet. Beleef de schoonheid van het Toscaanse landschap met al uw zintuigen. Voel de koele berglucht en de warme zuiderzon op uw huid. Ontdek schilderachtige voormalige landgoederen van de aristocratie en oude, afbrokkelende boerderijen. Dwaal door oude kloosters, middeleeuwse dorpen, oerbossen en langs bloeiende velden. Een heldere, sprankelende rivier is nooit ver weg en vanaf een volgende heuvel heeft u een prachtig uitzicht op de oceaan en de kust van Maremma Toscane.

Hier in het hart van de Alta Maremma Toscane, vindt men hotel Prategiano. Het historische symbool van dit hotel in toscane – Giano, de god met twee gezichten – symboliseert een blik naar alle zijden: naar de buitenkant en naar de binnenkant, een blik op het heden en op de toekomst.

Nieuwkomers ervaren meteen de vredigheid die dit gebied uitstraalt. Vreemdelingen worden snel vrienden. Gezamenlijke activiteiten zijn de basis voor toekomstige vriendschappen en soms zelfs meer. De nu al traditionele middagpicknick die het hotel aanbiedt wakkert de Italiaanse liefde voor het leven en een zekere zuidelijke levenslichtheid aan. Dagen onder vrienden – dagen waarin men de Toscaanse fascinatie dichter bij het hart voelt.

Breng de avonden zittend rond de open haard in de hal van het hotel door, herinneringen ophalend over de activiteiten van de afgelopen dagen, of plannen besprekend voor de volgende dag. Terwijl de schemering over de heuvels glijdt, zijn de hellingen van de “Poggio di Montieri” stil, om te kunnen luisteren naar het lied van de nachtegaal en de roep van de uil. De komende dagen beloven nieuwe inzichten en visies op dit ontzagwekkende landschap en haar vreugde voor het leven.Wilt u meer informatie of wilt u een kamer boeken in ons hotel? Schrijft u dan alstublieft (info@prategiano.com) of bel ons (0039 0566 997700). Wij helpen u graag.

Hotel Tuscany Toscana - terug naar beginpagina


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscane, Italië

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 skype: prategiano  info@prategiano.com