Maremma
hond Toscane Dier vriendelijk hotel Toscane presenteert vakantie met hond in Maremma ItaliŽ Siena. ItaliŽ

   

Schakel over naar onze nieuwe Prategiano website met de nieuwste fotos!


Vakantie met hond in Toscane
Dier vriendelijk hotel in Maremma

vacation with dog Wilt u uw hond meebrengen of andere huisdieren mee op uw vakantie? De kamers in het gebouw dichtbij het zwembad zijn diervriendelijk ingericht, ze zijn ingericht zonder tapijt.

Vergeet niet dat uw hond zich het best voelt als u zijn eigen deken of mand meebrengt. U zult hier veel mogelijkheden vinden tot het maken van lange wandelingen, direct vanaf het hotel, en uw hond in Toscane zult genieten van het rennen door het bos en over de paden.

Desondanks, zijn er enkele beperkingen: in de steden en de dorpen zult u uw hond altijd aangelijnd moeten houden. In ItaliŽ zijn honden niet toegestaan in restaurants en tijdens de zomermaanden zijn ze niet toegestaan op het strand.

Let op dat in de lage regionen en langs de kust uw hond het risico loop om geinfecteerd te raken met hartworm, een zieke verspreid via de mug. Vraag uw dierenarts om u Profilaxe voor te schrijven of een ander preventieve medicatie. In alle gevallen, de kans op besmetting is zeer klein in de hoger gelegen regionen, zoals deze rondom het hotel.

Maar onze harige klanten zijn niet alleen honden; we zijn gewend aan de verzoeken om katten of andere huisdieren mee te nemen. In de boxen in de stallen, bieden we onderdak voor prive paarden, maar ook schapen en geiten. (Bijna) niets is onmogelijk. Informeer ons astublieft tijdens uw booking over het meebrengen van huisdieren. De kosten voor de honden zijn: Euro 4/nacht.



Wilt u meer informatie of wilt u een kamer boeken in ons hotel? Schrijft u dan alstublieft (info@prategiano.com) of bel ons (0039 0566 997700). Wij helpen u graag.

Hotel Tuscany Toscana - terug naar beginpagina


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscane, ItaliŽ

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 skype: prategiano  info@prategiano.com