Thermae Toscane
thermaal bad Maremma Thermae Toscane presenteert warm water bad weldaadin in Maremma ItaliŽ Siena. warm water bad

   

Schakel over naar onze nieuwe Hotel Toscana Prategiano website met de nieuwste fotos!


"Thermaal" bad in Toscane
Warm water bad in Maremma ItaliŽ

Weldaad nabij Siena:

Geniet van ons warm waterbad met hydromassage Ė Ontspan als in een thermae!

Ontspan lichaam en geest door middel van een massage in ons warm water bad! Het hete water zorgt voor precies het natuurlijke gevoel van weldaad dat u nodig heeft na een lange dag van bezichtigingen, excursies, paardrijden, wandelen of mountainbiken. Glijd in het stomende, bubbelende water voor uw dagelijkse dosis kalmte.

Sinds de tijd van de oude Grieken en Romeinen hebben mensen natuurlijke genezende krachten gevonden in bubbelende warm water baden. Nu vertellen studies ons dat hydrotherapie de pijn van blessures en spiergerelateerde letsels kan verzachten en dat het herstelproces na een inspannende work-out erdoor wordt versneld. Ontspannen in een warmwaterbad bevordert ook een goede nachtrust.

Met name de fietsers, en ruiters onder onze gasten vroegen ons regelmatig naar de mogelijkheid om een goede massage te krijgen. Daarom hebben we in het voorjaar van 2004 besloten om een jacuzzi van hoge kwaliteit te installeren op het terras bij het zwembad. Het warm waterbad biedt ruimte aan 6 personen.

Nu hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over stijve spieren of een pijnlijke rug. Speciaal ontworpen stralen zorgen voor comfort zoals bij een persoonlijke massage van de lichaamsdelen die dit het hardst nodig hebben; nek, rug, voeten en schouders. Het bad heeft verschillende soorten hydrotherapie. Een comfortabele bank is ontworpen om de drukpunten in uw lichaam te bewerken en geven u een volledige lichaamsmassage. Twee spier-specifieke hydrotherapie zetels, 44 stralen en gewatteerde hoofdsteunen garanderen totale ontspanning.

Voor degenen onder u die zich hun lessen Latijn herinneren: SPA ďSalus per acquamĒ Ė En voel u ontspannen en fit voor uw volgende avonturen in Maremma Toscane.


Wilt u meer informatie of wilt u een kamer boeken in ons hotel? Schrijft u dan alstublieft (info@prategiano.com) of bel ons (0039 0566 997700). Wij helpen u graag.

Hotel Tuscany Toscana - terug naar beginpagina


 Hotel Prategiano
 ***

 HOTEL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscane, ItaliŽ

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 skype: prategiano  info@prategiano.com