semester Toscana
boende Italien Semester Toscana presenterar boende i Maremma Italien Siena. Maremma Siena

   


Växla till vår nya Hotel Toscana Prategiano webbplats!


Semester i Maremma Toscana
Boende i Toscana

Boende och transport till Hotell Prategiano:

  • Semester mellan Siena (50km) och havet (45km)
  • Boende i en komfortabel miljö
  • Hotellet har 20 rum
  • Panorama vy över Maremma Toscana
  • Pool, jacuzzi och solterrass
  • Restaurang och utomhus picknick
  • Drivs av en Italiensk - Österrikisk familj
  • Lätt att hitta sig hit


Den varma rosenfärgen på sten fasaden, terrakotta statyer och färgen på pool terrassen påminner alla om den omringande naturen i Toscana.

Vill du uppleva komforten i ett fint, lantligt och välbevarat hus i Toscana? Då kommer du verkligen att tycka om den luftiga salongen med högt till taket och baren här på vårt 3-stjärniga hotell i Toscana.

Vår kock skämmer bort oss med mat som är speciell här i Toscana och serveras med utsökta närproducerade viner ifrån regionen. Missa inte heller picknick lunchen ute där de som cyklat, ridit, vandrat och även andra som vill följa med möts. Ett internationellt, och delvis engelsktalande, team serverar dessa luncher i naturen som består av förrätt, huvudrätt, ost, vin och kaffe.
Om oss: Farfar Paradisi köpte hotellet år 1971 och var en av de första hotellägarna i Italien som erbjöd semester i en lantlig miljö och med aktiviteter.

Även tredje och fjärde generationen av Paradisi ärvde gästfriheten och entusiasmen för ridning och tog över. Våra unga söner tar hand om er tillsammans med vårat internationella team. Vi pratar Engelska, Tyska, Franska och självklart Italienska.

Ta sig hit Map ]

Med bil: ca 80 min söder om Florens, avfart ifrån motorvägen ifrån norr: "Colle Val D'Elsa Sud", avfart ifrån väst: "Follonica est"

  • Med tåg: närmaste tågstation: Follonica, Tidtabell Vi hämtar gärna upp er.
  • Med flyg: Om ni planerar att anlända med lokaltrafik: bästa flygplatsen Pisa, 140km, lätt, snabbt och många billiga kust flyg), Rom är en möjlighet, (längre resa, 250km) om du planerar att hyra en bil är Florens smidigast, (95km).


Hotel Toscana Tuscany - HOMEVill du ha mer information eller vill du boka ett rum i vårat hotell? Maila oss: (reception@hotel-toscana-tuscany.com) eller ring (0039 0566 997700) ! Så hjälper vi dig. Hotell Prategiano
 ***

 HOTELL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 provins Grosseto
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscana, Italien

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com