Maremma
semester med hung Toscana Djurvänligt hotell Toscana presenterar semester med hund i Maremma Siena. djurvänligt hotell

   


Växla till vår nya Hotel Toscana Prategiano webbplats !


Djurvänligt hotell i Toscana
Semester med hund i Maremma Toscana

hund Skulle du vilja ta med din hund eller häst på semestern? Rummen i byggnaden vid poolen ar djurvänliga, då de är byggda utan tapeter. Hästen bor givetvis i stallet.

Komihåg att din hund trivs bäst om du tar med hans/hennes egen säng eller filt. Här hittar du mängder av möjligheter att gå i naturen eller på vägar, din hund kommer att älska att springa lös i den fantastiska skogen och längst leder.

Regler gällande hund i Toscana; städer och byar måste hunden hållas kopplad, hundar är inte tillåtna I restauranger och är inte tillåtna på stränderna under sommarmånaderna.

Var medveten om att din hund riskerar att utsättas för värmeslag och infektioner, som överförs med hjälp av myggor. Fråga din veterinär om vaccinationer och medicin. Risk för infection är lättast I de lägre regionerna och inte alls lika stor i de högre, bland annat där hotellet ligger.

Men långt ifrån alla våra fyrbenta gäster är hundar; det har bott katter och djur. I stallets boxar har det inte bara bott hästar, utan även får och getter. (Nästan) ingetnting är omöjligt. Vänligen meddela oss om du planerar att ta med dig ditt husdjur.Vill du ha mer information eller vill du boka ett rum i vårat hotell? Maila oss: (reception@hotel-toscana-tuscany.com) eller ring (0039 0566 997700) ! Så hjälper vi dig. Hotell Prategiano
 ***

 HOTELL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 provins Grosseto
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscana, Italien

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com

english german spanish french dutch