quad
Toscana Quad Toscana presenterar fyrhjuling i Maremma. fyrhjuling Maremma Siena

   


Växla till vår nya Hotell Toscana Prategiano webbplats !


Turer på Fyrhjuling i Maremma Toscana
Fyrhjulingsturer nära Siena

I många år har vi samarbetat med sport agentur som ligger i Montieri: "75a Avventura”

Med kajakpaddling, grott- och gruvvandringar, turer över hängbroar etc., erbjuder Simone och hans team garanterat spännande upplevelser: även fyrhjulingar.

Fyrhjulingar, även kännda som Quads och ATV (All Terrain Vehicle), har nyligen blivit en möjlighet här i vårt land, passionen för den här sporten har gjort den mycket populär. Fyrhjulingarna är automatiska, drivs med en 4-cylindrig motor på 330cc och är gjorda för två personer. De här maskinerna är gjorda för alla typer av terräng och är både tystgående och bekväma.

Det är en alltid en guide med ute i terrängen som har erfarenhet och verktyg med sig, för garanterad säkerhet för alla. Det här är en upplevelse för alla, även de som inte har tidigare erfarenhet kommer lära sig grundläggande tekniker anpassade för alla situationer.

Den bekväma kör ställningen och automatiska motorerna, ger dig bästa möjlighet till koncentration på styrning och gasa(vilket sker med högra tummen), vilket är en av de grundläggande kunskaperna i körningen: du styr med hjälp av styret och att gasa. Efter lite träning kommer du att upptäcka att lägga vikten på olika sätet, beroende på vilket håll du vill svänga åt, underlättar och är mycket liknande att köra motorcykel trots att det är mer som att köra en liten bil.

Den kraftfulla motorn och den höga marfriheten, gör de möjligt att verkligen testa på att kör offroad. Prova! Här är en karta över våra leder fyrhjuling och i Toscana:Priser för guidade turer:

  • Heldags tur (4 - 5 timmar exklusive picknick paus) 120 euro/ fyrhjuling för en person, 145 euro för två personer på en fyrhjuling.
  • Halvdags tur (2 - 2,5 timmar) 75 euro/ för fyrhjuling för en person, 95 euro/ för två personer på en fyrhjulingVill du ha mer information eller vill du boka ett rum i vårat hotell? Maila oss: (reception@hotel-toscana-tuscany.com) eller ring (0039 0566 997700) ! Så hjälper vi dig. Hotell Prategiano
 ***

 HOTELL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 provins Grosseto
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscana, Italien

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com

english german spanish french dutch