Växla till vår nya Hotell Toscana Prategiano webbplats!


Hotel Rifugio Prategiano

Underbara Toscana!

Upptäck naturen i Maremma Toscana ifrån hästryggen, med cykel eller till fots. Upplev skönheten av landskapet i Toscana. Känn den friska bergsluften och värmen ifrån solen. Utforska det pittoreska bygderna, vandra längst med de forna klostren, igenom medeltida byar, i de tysta skogarna och över blommande fällt. Du är alltid i närheten av en porlande bäck och ifrån nästa kulle breder sig havet ut över horisonten. Det är skönheten med Maremmas kust.

Här I hjärtat av Alta Maremma Toscana ligger Hotell Prategiano. Den historiska symbolen för hotellet - Giano, Guden med två ansikten - symboliserar synen av alla sidor: både in- och utsidan, de gångna och de kommande.

Nykomna upplever direkt lugnet som miljön utstrålar. Gemensamma aktiviteter blir grunder för nya och kanske livslånga vänskapsband.

Spendera kvällen framför brasan som finns i hotellet och njut efter dagens aktiviteter, eller planera inför nästa dags äventyr. Utanför fönstret syns den underbara solnedgången och skymningens tystnad smyger sig ännu en gång på. Nattugglan utanför avslöjar för oss att i gryningen kommer landskapet bjuda på nya vyer.Vill du ha mer information eller vill du boka ett rum i vårat hotell i Maremma Toscana? Maila oss: (reception@hotel-toscana-tuscany.com) eller ring (0039 0566 997700) ! Så hjälper vi dig. Hotell Prategiano
 ***

 HOTELL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 provins Grosseto
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscana, Italien

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com