Hotell Toscana presenterar hotell i Maremma.Växla till vår nya Hotell Prategiano webbplats!


Hotell in Maremma Toscana
Rifugio Prategiano

Upptäck det fantastiska landskapet runt Alta Maremma Toscana, vårat vackra Hotell ligger underbart beläget och erbjuder flera möjligheter till relaxning och aktivitetsfylld semester:

Njut av solen på terrassen vid poolen: Se ut över den fantastiska utsikten ifrån hotellets trädgård eller ifrån det stilla poolområdet. När sommardagarna blir för varma är det skönt med ett svalkande dopp i poolen.

Behaglig massage i Jacuzzin: Det varma vattnet gör ett bad utomhus möjligt även under de kallare månaderna och garanterar avslappning efter en dag med upplevelser/aktiviteter.

Picnic: Nästan varje dag möts ni som ridit, cyklat eller vandrat för en gemensam lunch utomhus. En tre rätters måltid väntar er på intressanta platser där ni kan ta del av varandras äventyr.

Promenera till det medeltida Montieri: Den lilla staden ligger vackert beläget 1 km ifrån hotellet. Montieri blev känt tackvare des silver och koppar gruvor på medeltiden. Gruvorna är nu stängda sedan hundra år tillbaka. Men njut av den tysta atmosfären som visskar stadens historia.

Det Italienska köket med Toscanas och Maremmas specialiteter: På kvällen kan du välja mellan två menyer i restaurangen, där den ena är vegetarisk.

Culture excursions: Siena (50.km) och Massa Marittima (22.km) går lätt att åka till med buss, andra städer som Volterra (60.km), San Gimigniano (55.km), Follonica (45.km), Florence (90.km) och Castiglione della Pescaia (55.km) är lättare att ta sig till med privat bil.

En dag på stranden: Follonicas långa sandstränder ligger bara 45 km bort, i den södra änden av bukten ligger naturreservatet ”Parco Nazionale di Scarlino” som är en av Toscanas vackraste stränder: ”Cala Vionina”.

Vandrinagar och promenader: Hotellet ligger beläget i mitten av fina och välmarkerade vandringsleder som kan ta dig till nästintill orörda platser långt ifrån Toscanas städer och gator. Leden till ”Poggio di Montieri” startar direkt utanför hotellet. Även korta promenader kommer ta dig till underbara utsikter.

Guidade turer och leder: En gång i veckan har du möjlighet att delta i en vandring som kommer att ta dig till grottorna i Gerfalco. Med hjälp av en erfaren guide kommer du att upptäcka vackra och intressanta saker.

Ridlektioner för oerfarna ryttare: Målet är att få dig som ryttare att känna sig säker i sadeln och upptäcka skönheten med ridning. Du kommer fort att känna trygghet och tillit till våra hästar och våga rida med ut på ridlederna. En garanterad fantastisk upplevelse i en unik miljö.

Ridleder för erfarna ryttare: Våra halvdagars, heldagars och veckolånga turer tar dig till de vackraste platserna i regionen. På ryggen av en häst kommer naturen att upplevas genom nya ögon.

Mountain bike leder med GPS: Du kommer snabbt upptäcka att Toscana inte bara erbjuder “soft hills” utan också utmanande och spännande leder. Du som gillar att cykla långt ifrån välkända vägar, kommer älska terrängen och möjligheterna regionen här har att erbjuda.

Cykel turer: De slingrande smala vägarna, där du sällan möter trafik är idealiska att cykla på. Många spännande vägar kommer att stärka dina muskler.

Turer med fyrhjulingar: Guidade turer på fyrhjulingar är ett spännande sätt att utforska den orörda miljön.

Dags för valnötter och svamp: De närliggande valnöts- och ekskogarna är mycket svamprika. På hösten fyller erfarna och passionerade svampplockare sina korgar fort. Du kommer även finna valmötter steg för steg.Vill du ha mer information eller vill du boka ett rum i vårat agriturismo i Toscana? Maila oss: (reception@hotel-toscana-tuscany.com) eller ring (0039 0566 997700) ! Så hjälper vi dig. Hotell Prategiano
 ***

 HOTELL PRATEGIANO
 Maremma Toscana
 provins Grosseto
 Loc. Prategiano 45
 58026 Montieri
 Toscana, Italien

 Tel.: +39 0566 997700
 or: +39 337709022
 Fax: +39 0566 997891
 info@prategiano.com